Avoin ja suljettu asiakashakemisto
- Siirry kohtaanAsetukset – Asetukset – Yritystason asetuksetja napsauta kohtaaLähtevät.
- Vieritä alas kohtaanReititysja etsi kohtaKäytä annettuja reititystietoja.
- Kun kohdan asetuksena onPois päältä, asiakashakemisto on suljettu. Kun asetus taas onPäällä, asiakashakemisto on avoin.