Masz dwie możliwości zatrzymania przesyłu dokumentów pomiędzy pomiędzy Tobą a Twoimi partnerami handlowymi w Pagero Online:
Dezaktywuj
i
Usuń
.
Dezaktywuj
tymczasowo zawiesza połączenie. Można je wznowić przez ponowną aktywację typ połączenia.
Usunięcie
połączenia zatrzymuje przesyłanie dokumentów całkowicie. Aby wznowić wymianę dokumentów, musisz ponownie połączyć się z partnerem handlowym. Pamiętaj, że usunięcie partnera handlowego nie spowoduje usunięcia go z listy połączeń. Aby dezaktywować lub usunąć połączenie, należy postępować zgodnie z poniższymi instrukcjami: