Otwarty i zamknięty katalog dostawców
- Przejdź doUstawienia – Ustawienia – Ustawienia na poziomie firmyi kliknij kartęOgólne.
- Przewiń w dół doautoryzacji wystawcy dokumentui sekcjiAutoryzuj wystawców ręcznie.
- Gdy to ustawienie jestwłączone, katalog dostawców jest zamknięty, gdy to ustawienie jestwyłączone, katalog dostawców jest otwarty.