Öppet och stängt leverantörsregister
- Gå tillInställningar - Inställningar - Inställningar på företagsnivåoch klicka på flikenAllmänt.
- Bläddra ner tillAuktorisering av dokumentutställareoch delenGodkänn utställare manuellt.
- När denna inställning ärPåär ditt leverantörsregister stängt. När denna inställning ärAvär ditt levernatörsregister öppet.