Voit keskeyttää asiakirjojen välityksen itsesi ja kauppakumppaniesi välillä Pagero Onlinessa kahdella eri tavalla:
Deactivate
ja
Delete
.
Deactivate
-toiminto poistaa yhteydet käytöstä tilapäisesti. Voit ottaa yhteyden jälleen käyttöön aktivoimalla yhteystyypin uudelleen.
Delete
-toiminto lopettaa välityksen kokonaan. Jos haluat jatkaa asiakirjojen vaihtoa, yhteys kauppakumppaniin on muodostettava uudelleen. Huomaa, että kauppakumppanin poistaminen ei poista kumppania yhteysluettelostasi. Voit deaktivoida tai poistaa yhteyden seuraavasti: