Du har två alternativ för att stoppa dokumentflödet med dina trading partner i Pagero Online:
Inaktivera
och
Ta bort
.
Inaktivera
inaktiverar dina kopplingar tillfälligt. Du kan återuppta kopplingen genom att aktivera kopplingstypen igen. Att
Ta bort
en anslutning stoppar flödet. För att återuppta utbytet av dokument måste du skapa en koppling till trading partnern igen. Observera att borttagning av en trading partner inte tar bort den från dina listade kopplingar. Följ anvisningarna nedan för att antingen inaktivera eller ta bort en koppling: