Öppet och stängt kundregister
- Gå tillInställningar - Inställningar - Inställningar på företagsnivåoch klicka påUtgående
- Bläddra ner tillRoutingoch avsnittetAnvänd befintlig routinginformation.
- När detta avsnitt ärAvär kundregistret stängt. När detta avsnitt ärPåär kundregistret öppet.